Netværket Mand&bil

Flere kunder – mindre bøvl – bedre bundlinje

Mand&bil er et professionelt netværk for dig der gerne vil leve af at være selvstændig handyman, håndværker og montør.

Vi har lavet en effektiv ramme for netværksmedlemmernes virksomheder og sammen har vi skabt et vaske ægte brand. Mere end 600.000 danskere kender allerede konceptet Mand&bil. Vi har altså fat i kunderne og i Mand&bils ånd ser vi gerne at flere udnytter dette unikke fundament.

Så er du en moden og seriøs altmuligmand der gerne vil have et frit og afvekslende arbejdsliv som selvstændig, så hører vi gerne fra dig.

Netværket Mand&bil
Mand&bil er et samarbejde mellem godt 80 (enkeltmands)virksomheder. Vi samarbejder for at opnå en række konkrete fordele og i sidste ende mere arbejdsglæde og en bedre bundlinje.

mand_bil_13
Knap halvdelen af netværksmedlemmerne samlet i 2015

Hvem kan være med?
Man skal have en ”solid håndværksmæssig erfaring”. Når det er sagt er det ikke vigtigt om man er tømrer, murer, maler, VVSér, smed, mekaniker, savværksejer, landmand, kontorchef, pædagog, teknisk tegner, gartner, topkapper, montør, ejendomsservicetekniker eller slagter. Til gengæld er det vigtigt, at man har de personlige kvaliteter det kræver at være selvstændig.

Hvad koster det?
Alle netværksmedlemmer betaler 800 kr. om måneden ex moms.

Hvilke fordele opnår man?

Et godt produkt
Mand&bil er en standard – et produkt om man vil – som der er kunder til. Man får altså et produkt man kan sælge.

En attraktiv firmaprofil
Man får ret til at bruge vores fælles firmaprofil – navn, logo, koncept, tekst osv. Man får en indpakning af sit produkt, som skaber tillid hos potentielle kunder.

Stor synlighed
Man bliver automatisk synlig – via hjemmeside, biler, netværk osv. Når mere end 80 mand hver dag drøner rundt og spreder det samme budskab, skaber det mange kontakter og en opmærksomhed som kommer alle til gode.

Billig markedsføring
Man får konkrete redskaber til markedsføring: visitkort, flyers, salgsbreve, opslag, annoncer osv. Men nok så vigtigt får man viden om hvilke typer af markedsføring der erfaringsmæssigt kan betale sig. Man kan altså undgå dårlig og dyr markedsføring og gå direkte til effektiv og billig markedsføring. Derudover bliver der selvfølgelig også lavet en del overordnet markedsføring og PR fra kontoret.

Kunder
Mand&bil har fat i mange kunder – både private og virksomheder. Det giver netværksmedlemmerne mulighed for både at leje deres arbejdskraft ud til andre professionelle og for selv at påtage sig opgaver direkte for private. Udover de kunder der ringer direkte til netværksmedlemmerne er der også en del kunder der henvender sig til kontoret. Disse kundeemner eller opgaver bruges bl.a. til at hjælpe nye medlemmer godt i gang.

Billig drift af firma
Man får adgang til vores fælles erfaringer om, og evt. aftaler med, bogholdere, forsikringer, genbrugspladsen osv. Man undgår kort sagt at betale mange af de ”lærepenge” som de fleste andre iværksættere betaler.

Hurtig opstart
Vi kan på små 14 dage give nye medlemmer et komplet fungerende firma. En hurtig opstart kan ses på bundlinjen – især i det første svære år.

Mange flere muligheder
Samarbejdet mellem netværksmedlemmerne er selvklart en meget stærk kvalitet ved Mand&bil. De enkelte netværksmedlemmer bliver stærkere når de kan trække på andre medlemmer. Man kan nemmere sende en afløser, håndtere større opgaver, eller komme to-tre mand hvis det kræves. På samme måde bliver det nemmere at få en jævn arbejdsmængde ind i virksomheden. Det giver mere arbejdsglæde og en bedre bundlinje.

Så hvad får man for sit netværksbidrag?
Man får på en meget simpel og effektiv måde et levedygtigt firma leveret lige til døren. Komplet med brand, hjemmeside, tryksager, rådgivning, kunder og netværk.

Mand&bil netværket er bl.a. officiel montagepartner for Juliana drivhuse.

Bil
Udover ”solid håndværksmæssig erfaring” og et CVR-nummer, kræver medlemskab af Mand&bil en kassevogn af en vis størrelse. Den skal ligne en ”håndværkerbil” og gerne være hvid. I forbindelse med dekoration af bilen skal man påregne en udgift på 2400 kr.

Det med småt
Der er ingen kontrakt mellem netværksmedlemmerne og Mand&bil. Der er ingen bindinger, ingen tvungne køb af produkter eller anden gøgl. Kunderne er netværksmedlemmernes egne og kan selvfølgelig frit beholdes, hvis man udtræder af netværket. Man er kort sagt med så længe man finder det meningsfuldt og relevant og ellers melder man sig ud.

Kan man leve af det?
Det korte svar er ja. Det lange svar er at Mand&bil ikke kan tage ansvar for de enkelte medlemmers gøren og laden og derfor heller ikke kan garantere at alle kan leve af det. Mand&bil har skabt et produkt der er kunder til, og vi har skabt redskaberne, så netværksmedlemmerne kan skaffe flere kunder ved behov. Det er dealen. Eller som det gamle reklameslogan lyder; Vi gør det nemt – du gør det lækkert.

firma-paa-solvfad-tryk
Et firma på et sølvfad

Mere info
Se mere i de videoer og artikler, der findes her på siden. Det er også en mulighed at kontakte nuværende netværksmedlemmer for indblik i hvordan de oplever tilknytning til netværket.

Opstart på dagpenge
Det er på visse betingelser muligt at være selvstændig mens man er på dagpenge. Ordningen hedder “Selvstændig som bibeskæftigelse”, og man kan høre mere om det ved at kontakte Mand&bils kontor.

mand_bil_55
Mand&bil netværksmøde på Ryslinge Højskole 2015

Medlemskab
Hvis du overvejer at blive en del af netværket har du sikkert en række konkrete spørgsmål. Kontakt kontoret hvis du vil have svar.

Med venlig hilsen
Mand&bil

Mikael K. Truelsen
Tlf: 30240600
E-mail info@mandogbil.dk

Videoklip og artikler

Video: Mand&bil på 2 minutter.

Video: Præsentation af netværket Mand&bil

Video: Handyman Thomas Bastholm fra Nyborg

Video: Grøn guide Jørn Blander – Horsens

Video: Gartner Jesper Brix – Langeskov

Video: Maler Felix Rink – Odense

Video: VVSér Mikael Holm – København

Video: Gartner Bo Skov – Søndersø

Video: Handyman Kim Brandbyge – Nyborg

Video: Handyman Claus Aagaard – Tommerup

Video: Kleinsmed Benny Larsen – Odense

Video: Smed Mads Haugaard – Odense

Video: Radio: Indslag fra P4 Fyn Morgen.

Video: Mand&bil i nyhederne

Video: Handyman Kent S. Kristensen – Esbjerg

Video: Handyman Henning Boutrup – Spjald

Video: Handyman Lars Pedersen – Haarby

Video: Murer Preben Marcussen – Odense

Video: Værktøjsmager Michael R. Rasmussen – Fanø

Video: Værktøjsmager Michael L. Hjort – Sønderborg

Video: Blikkenslager Palle Hinrichsen – Korsør

Video: Artikel fra BusinessFyn

Video: Artikel fra Land&liv

Video: Handymand Mogens Elkjær – Fredericia

Video: Artikel fra Fyens Stiftstidende