fbpx

Aftaler med byggemarkeder

STARK

Vi har lavet en aftale med STARK. Den giver automatisk god rabat på de fleste varer og udlejning men skal man bruge meget af noget skal man stadig selv forhandle prisen. Man kan se de overordnede rabatsatser her.

Hvis man vil gøre brug af aftalen skal man dels have en konto i sin lokale STARK og derefter skal man tilmelde sig Mand&bil-aftalen pr mail

Udlejning!

Man kan leje (og faktisk også nogle gange aflevere) over alt i Danmark og vi har (så vidt vides) virkelig gode prise.

Tilmelding sker via Ulrich Juul Skøtt, tlf: 8252 4008 & mail: us.svendborg@stark.dk
Send ham en mail eller giv ham et ring, hvis du har spørgsmål.

DAVIDSEN

Mand&bil ApS har forhandlet en rabataftale med byggemarkedskæden DAVIDSEN. Velvidende at de er klart stærkest i Region Syddanmark (de har kun fire butikker på Sjælland) så tror jeg at de to koncepter passer godt sammen. Jeg har også en lille hemmelig plan om at lave et samarbejde om salg og opsætning af hegn med dem – men den tid den glæde.

Aftalen fungerer grundlæggende som aftalen med fx STARK. Vi har en fælles rabatkonto som automatisk udløse rabatten men hvert enkelt medlem handler på sit eget kontonummer og cvr-nummer.

Den bedste pris første gang

DAVIDSEN har det princip at alle fakturaer godkendes af vores to kontaktpersoner (sælgere) før de afsendes. Det vil i princippet sige at man kan fylde de ting man skal bruge i sin bil og så forvente at får den bedst mulige pris på fakturaen – uden at man har haft fat i sælgeren først. Man kan selvfølgelig altid ringe til de to kontaktpersoner hvis man vil have en pris på forhånd eller diskutere en pris efterfølgende.

Arbejdstøj

DAVIDSEN vil gerne fremhæve deres Mand&bil-rabat (33%) på arbejdstøj. Det er (efter sigende) en virkelig god rabat på i forvejen gode priser.   

Tilmelding og evt. spørgsmål til:

Dennis Klejstrup tlf: 3080 4882 mail: dekl@davidsen.as

Eller

Mikkel Holst tlf: 6026 9098 mail: mhol@davidsen.as

OBS: hvis man skal have konto i Odense-afdelingen skal man tage fat i:

Ulrik Jensen: urj@davidsen.as Tlf: 88166033

12 par handsker

Der vil være 12 par DAVIDSEN montagehandsker UB som velkomst når man tilmelder sig aftalen.

Feed back

Det meget nødvendigt at medlemmerne kommer med tilbagemeldinger på de aftaler som Mand&bil ApS laver. Kontoret køber ikke søm og brædder og er derfor helt afhængig af medlemmernes øjne og øre.