fbpx

Netværket Mand&bil

Bliv en del af netværket

Mand&bil er et netværk for selvstændige altmuligmænd og kvinder.

Fra starten i 2008 er vi vokset til et lille kontor med 3 ansatte og mere end 120 medlemmer. Brandet Mand&bil genkendes i dag af 17,6% af alle danskere over 18 år.

Vi arbejder hver dag for at flere selvstændige håndværkere overlever og trives.

Ja tak - jeg vil gerne høre mere om medlemskab.

Udfyld venligst formularen, så ringer vi dig op

  Website (required)

  Vil du sammen med andre gæve selvstændige drage fordel af vores effektive koncept er du kommet til det rigtige sted. Vi har samlet informationer om netværket herunder. Hvis du har spørgsmål til konceptet, kan du ringe til Siri på 3024 0434 eller Mikael på 3024 0119


  Mand&bil ApS er en virksomhed, der arbejder for at skabe bedre forhold for små selvstændige håndværkere, handymen, multiservice, altmuligmænd, hus-haveservice osv.

  Mand&bil skaber et stærkt fælles brand; tilfører medlemmerne viden; skaber samarbejde, og finder i det hele taget billige og effektive løsninger på de udfordringer, som mange små, praktiske virksomheder har.


  “DET ER MAND&BILS OPGAVE AT PAKKE DIG IND, SÅ DU FREMSTÅR PROFESSIONEL OG RELEVANT. DET ER DIN OPGAVE AT LØSE KUNDERNES OPGAVER TILFREDSSTILLENDE, SÅ DE RINGER IGEN


  Hvad kræver det at blive medlem af Mand&bil?

  Man skal opfylde fire krav for at blive optaget:

  Håndværksmæssig velfunderet

  Man skal ikke nødvendigvis være faglært men man har alligevel brugt meget tid og energi på at rive ned og bygget op – både for sig selv og for andre. (Hør andre medlemmers historie her)

  CVR-nummer

  Man har oprettet en virksomhed på virk.dk Sandsynligvis en ”enkeltmandsvirksomhed” og sandsynligvis med branchekoden 81.10.00

  En almindelig håndværkerbil (kassevogn)

  Mand&bils kunder (medlemmernes kunder) ønsker professionalisme. Det er derfor et krav for medlemskab at man har en almindelig professionel håndværkerbil – Vivaro, Transporter, Expert, Boxer e. lign. Det er IKKE et krav at bilen er hvid.

  Men det er et krav at bilen har et professionelt udtryk, så en gammel postbil eller bus er ikke adgangsgivende. Det er som hovedregel også et krav at bilen er større end Berlingo/Partner typen.

  Hvis dette giver anledning til spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os.

  Bildekoration

  En standard Mand&bil-bildekoration koster 2.800 kr. Prisen dækker udkast, folie og montage. Dekorationen bestilles gennem Mand&bil og vi har aftaler med skiltefirmaer over hele Danmark. Selve montagen tager en god time. 

  Medlemmer med dekoration på deres bil betaler et månedligt netværksbidrag på 800 kr. Medlemmer uden dekoration betaler 1400 kr.

  Medlemmer kan maksimalt deltage 12 måneder i netværket uden dekoration på bilen. 

  Alle priser er ex moms.

  Lyst til at være selvstændig i fællesskab

  Hvis man ikke på et eller andet plan kan se pointen i at samarbejde med andre små selvstændige – lokalt eller nationalt – så er det nok bedst at man åbner sin egen butik

  Der er ingen optagelsesprøve eller samtale. Hvis man opfylder de fire krav, er man som udgangspunkt velkomne.

  At have et åben netværk er ikke så tosset som det lyder. Virkeligheden som selvstændig sorterer hurtigt og effektivt de få uegnede fra mens de seriøse bliver hængende. De virksomheder der er medlemmer af netværket, har derfor generelt en højere standard end virksomheder i branchen generelt.


  Kontrakter og bindinger

  Der er ingen kontrakter
  Tænk på Mand&bil som en forening, hvor man betaler et kontingent for at de fælles faciliteter virker. Man laver jo heller ikke en kontrakt med sin lokale idrætsforening, fordi man skal gå til bordtennis eller fodbold.

  Der er ingen bindinger
  Man kan melde sig ud af Mand&bil til den første i en måned. Melder man sig ud d. 30. er man altså ude d. 1.

  Dine kunder er dine – ikke netværkets
  Man kan selvfølgelig frit tage sine kunder, sit telefonnummer, sin mail osv. med sig ud af netværket.

  Logo & brand er netværkets
  Ved udmeldelse mister man retten til at bruge Mand&bils logo og navn i sin markedsføring.    

  Medlemskabet

  Et medlem at Mand&bil er selvstændig erhvervsdrivende. Så længe det ikke går ud over logo og brand, blander kontoret sig (helst) ikke.
  Nogle medlemmer er handyman på fuld tid – andre er det på deltid.

  Emil Binder, lokal Mand i Langeskov, ejer og udlejer også lejmål på Fyn.
  Yngve Kristiansen, lokal Mand i Kerteminde, er også gårdejer.

  Hvem er med i netværket?

  Medlemmerne er både meget forskellige og har samtidigt nogle fællestræk:


  Erhvervserfaring


  Der er selvfølgelig en del håndværkere (smede, mekanikere, tømrer, gartnere osv.) blandt medlemmerne. De udgør ca halvdelen.
  Den anden halvdel er landmænd, akademikere, selvstændige fra andre erhverv, lærer, tjenestemænd osv. – alle med det tilfælles, at de har bygget og gjort ved i fritid og ferier.


  Selvstændighed som fællestræk


  Fællestrækkene for medlemmerne er altså ikke så meget det faglige. Det er mere en lyst til at være selvstændig (eller en ulyst til at være lønarbejder) og en glæde ved et arbejdsliv som er fysisk, frit og afvekslede.


  Modenhed


  Selvom der er undtagelser, så er det også meget almindeligt at medlemmerne er relativt modne. Aldersgennemsnittet er +40.  Se flere medlemmer fortælle om livet som selvstændig i Mand&bil på vores YouTube-kanal.

  “Jeg har altid nogle andre selvstændige, som jeg kan hjælpe eller få hjælp fra. Det kan både være gode råd eller konkret samarbejde om opgaver.” 

  Jon Kræmer
  Mand&bil Billund
  “Det er ikke noget mirakel at være med i Mand&bil, men det er et ærligt og redeligt koncept – som virker.”

  Brian Andersen
  Mand&bil Rønde
  “Mand&bil er den billigste
  og mest effektive markedsføring jeg har prøvet.
  Jeg bruger sådan set kun de 800 kr. om måneden, som det koster at være medlem.”

  Jørgen Berdin
  Mand&bil Juelsminde
  “Jeg skal ikke rode
  med hjemmeside og
  Facebook og annoncering.
  Jeg skal bare passe
  den del af min
  virksomhed, som faktisk
  tjener penge.”

  Jesper Olsen
  Mand&bil Odense 

  Opstart

  Hvis man har praktiske færdigheder, CVR-nummer, en brugbar kassevogn og lyst til at være selvstændig, er man klar til start.
  Kontakt Siri på 3024 0434 eller Mikael på 3024 0119. Vi skal bruge nogle oplysninger og så starter processen. Alt efter aftalt opstartsdato kan man forvente de første kunder 14 dage efter man har trykket på start.

  Selve processen ser – med udsving – således ud:


  Dag 1:

  Kontoret får de relevante informationer for at lave visitkort, udkast til bildekoration, profil på mandogbil.dk osv.

  Dag 2:

  Man får tilsendt en intromail med informationer, logoer, adgang til vores interne hjemmeside, facebook-gruppe osv.

  Dag 4:

  Man får tilsendt udkast til bildekoration.

  Dag 8:

  Man får tilsendt kasse med visitkort, flyers, kuverter, trailerstreemers, tøjtryk osv.

  Dag 10:

  Når man har aftalt tid til bildekoration med det relevante skiltefirma bliver ens profil oprettet på mandogbil.dk.

  Dag 14:

  Kunder, kontoret og andre netværksmedlemmer begynder at tage kontakt for udførsel af opgaver.

  Dag 16 - 21:

  Vi samler op på profil og muligheder for udnytte tilknytningen til netværket bedst mulig. Vi tager en snak og muligheder og behov for lokal markedsføring osv.

   

  Ofte stillede spørgsmål


  Det er et utroligt relevant spørgsmål, som desværre ikke kan besvares med et ja eller nej.
  Mand&bils rolle er at give medlemmerne en god og billig firmaprofil og få telefonen til at ringe. MEN det er alt andet lige medlemmerne, der, med deres gøren og laden, har den altafgørende indflydelse på om ”de kan leve af det”.
  Det er som sådan arbejde nok til små selvstændige virksomheder men der er alligevel meget stor forskel på hvilket arbejdsliv og hvilken bundlinje forskellige selvstændige og medlemmer har. Måske kan man beskrive det på denne måde.

  De fleste

  Der findes ikke nogen anden markedsføring der for 800 kr. pr måned kan skabe samme mængde henvendelser fra nye kunder som Mand&bil. For de fleste medlemmer giver denne efterspørgsel et brugbart grundlag for en økonomisk sund tilværelse som selvstændig. De bruger altså ikke mere tid eller flere penge på markedsføring end de 800 kr til netværksbidrag.

  Nogle

  For en lille del er der nødvendigt og tilrådeligt at bruge lidt flere midler på markedsføring end ”blot” at være medlem af Mand&bil. Det kan være pg.a. bopæl, årstid, økonomi, personlighed osv.

  De få

  For nogle få er det helt lige meget hvad de gør eller hvor mange penge de bruger på det. De egner sig ikke til at være selvstændige og kommer aldrig til at leve af det.


  Altså:

  Et medlem af Mand&bil er netop det: Et medlem.
  Du er akkurat lige så selvstændig som før du blev medlem – dine kunder er stadig dine kunder. Du deler bare logo, en del af din marketing og erfaringer med de andre +100 mænd. Og så bliver dine kompetencer og kontaktinfo fundet på nettet. Så hvis du er selvstændig eller har planer om at blive det, og har en solid, håndværksmæssig erfaring, så er du velkommen i Mand&bil.

  Ja tak - jeg vil gerne høre mere om medlemskab.


  Udfyld venligst formularen, så ringer vi dig op

   Website (required)