fbpx

Handyman & altmuligmand

Handyman og altmuligmand i Mand&bil

Er du på udkig efter en handyman, er du kommet til rette sted. Mand&bil er Danmarks største netværk af handymænd og altmuligmænd. Vi løser alle mulige (og en del umulige) praktiske- og håndværksmæssige opgaver.

Reparation og vedligeholdelse

Vi lever af at løse de problemer som gud og hvermand har – store og ikke mindst små. Vi gør os i at  skifte dørhåndtag, samle møbler, fixe vandhaner, rense tagrender, hænge ting op på vægen, ophængning af lamper, oprydning, hækklipning og 117 andre ting.

Professionel service

Det vigtigste stykke værktøj i vores værktøjskasse er service. Vi gør vores yderste for at forene et højt serviceniveau med en travl hverdag, mange aftaler og mange små dele, der alle sammen skal huskes, før opgaven kan løses.

Få en pris

Hvis man vil prøve en professionel handyman, får man en pris via vores kontaktformular

-du kan finde og kontakte de lokale medlemmer og se deres profiler via kortet. Sammen med den lokale Mand&bil kan man hurtigt og nemt lave en afklaring af muligheder og evt. udfordringer.

Har man spørgsmål kan man kontakte kontoret. Vores kundeservice har åbent alle hverdage mellem 9-15 og kan træffes på tlf. 3024 0600.