Højbede og blomsterkasser

Mand&bil tilbyder flotte, solide og billige højbede i egetræ

Vi sælger både som selvbyg, medbyg eller leveret og monteret. Se mere her på siden.

I modsætning til fx lærketræ har egetræ lang holdbarhed ved jordkontakt (+ 20 år – se oversigt fra teknologisk institut). Det patinerer smukt, er dejligt solidt og nemt at arbejde med.

Så glem alt om plastik, maling, trykimprægnering osv. – egetræ er det rigtige valg til opgaver hvor træet har jordkontakt.

Egetræ er dyrt, men ved eget indkøb og opskæring kan vi næsten holde prisen på niveau med lærk og altså noget billigere end det østeuropæiske robinie. Alt i alt håber vi have skabt en fornuftig sammenhæng mellem materiale, pris og design.

Egetræet er savet i planker/lægter der er 3,5 cm x 7,0 cm og standardlængden er 3 meter. Se mere om kvaliteten af plankerne på denne side.

Vi har designet to modeller som man kan se her: Husmandshøjbed og Herregårdshøjbed. Her finder man også samlevejledninger og priseksempler.

Er man plaget af snegle kan man se vores sneglehegn her.

Egetræsplankerne kan selvfølgelig også benyttes til kompostbeholdere, sandkasser, plantekasser, petanquebaner, havebænke osv.

Oversigt over priser:
1: Selvbyg – køb egeplankerne i længder af 300 cm for 23 kr. pr løbende meter.
2: Medbyg – køb egeplankerne udskåret på dine mål for 28 kr. pr meter.
3: Leveret og monteret: Materialeprisen (28 kr. pr meter) plus 160 % (Husmandsmodel) eller 130 % (Herregårdsmodel) – dette er inkl. tilhørende materialer – fx skruer.

Afhentning i Odense. Evt. levering (pris 1 og 2) 400 kr. (gælder fastland og brofaste øer dog ikke nord for Limfjorden og Loland-Falster).

Alle priser er inkl. moms.

Udregn din pris med “Højbedsberegneren” 

Se mere på BIOBYG.DK

Kontakt gerne kontoret på tlf: 30240600 eller brug meget gerne 123tilbud. Se mere information under de to modeller.

“L-formede” plantekasser opsat ved SFO i Kerteminde.
Højbed i Århus
3 Herregårdshøjbede opsat i Århus – 380x125x42cm.
hoejbed-husmandshoejbed-silkeborg
8 Husmandshøjbede 250x110x21cm opsat i Silkeborg.