fbpx

Mindre tømreropgaver

En del mindre tømreropgaver kan med rimelighed udføres af kompetente handymen eller håndværkere med anden faglig baggrund (og så har mange af netværksmedlemmerne i øvrigt en baggrund som faglærte tømrer/snedkere).

Opgaverne

Montageservice; tagarbejde; konstruktionsopgaver mv.. kan fx være udskiftning af tag- eller trapezplader, opførsel af et hønsehus, cykelskur eller halvtag, konstruktion af træterrasser, udskiftning af døre eller vinduer, køkkenmontage, lægning af “klikgulv”, opførsel af ny skillevæg osv.

Faglighed og ansvar

Alle firmaer skal – uanset faglig profil – leve op til de samme krav om at udføre arbejdet i overensstemmelse med almindelige gode håndværksmæssige standarder. Det gælder altså også de virksomheder, der er tilknyttet Mand&bil.  Derfor har vi også en klar interesse i at sige fra, hvis opgavens omfang og kompleksitet overstiger det konkrete faglige niveau.

Få en pris

Hvis man vil prøve en professionel løsning, får man en pris via vores kontaktformular

-du kan finde og kontakte de lokale medlemmer og se deres profiler via kortet. Sammen med den lokale Mand&bil kan man hurtigt og nemt lave en afklaring af muligheder og evt. udfordringer.

Har man spørgsmål kan man kontakte kontoret. Vores kundeservice har åbent alle hverdage mellem 9-15 og kan træffes på tlf. 3024 0600.