fbpx

Skur, carport & drivhus

Samling af færdigbyggede skure

Samling af : Drivhuse, skure, carports, hytter, shelters o.l.

Rigtig mange produkter kommer som samlesæt. Færdigbyggede skure, carports m.v. er billige men efterlader en del arbejde, når de skal samles. Netværkets medlemmer samler på årsbasis en hel del småbygninger – og I kan med stor sandsynlighed finde en lokal Mand&bil, der kan klare opgaven for jer.

Montage fra A til Z.

Samling af færdigbyggede skure, carports m.v. er én ting, men først skal fundamentet være i orden. De lokale Mand&bil-mænd har ikke bare stor erfaring med at samle alverdens småbygninger; de kan også lave fundament, sokkel eller tagbeklædning, så produktet bliver klar til brug. 

Få en pris

Man kan, alt efter temperament, få denne type montageopgaver udført på tilbud (fastpris), overslag (prisinterval) eller timeløn. Den endelige aftale laves direkte med den lokale mand.

-du kan finde og kontakte de lokale medlemmer og se deres profiler via kortet. Sammen med den lokale Mand&bil kan man hurtigt og nemt lave en afklaring af muligheder og evt. udfordringer.

Har man spørgsmål kan man kontakte kontoret. Vores kundeservice har åbent alle hverdage mellem 9-15 og kan træffes på tlf. 3024 0600.

Samling af færdigbyggede skure