Oprydning og bortkørsel

Oprydning, bortkørsel og sortering

Rub og stub

Vi ta’r det hele: byggeaffald, bohave, haveaffald, elektronik, gulvtæpper osv. Vi sorterer og afleverer det på den lokale genbrugsplads eller genbrugsstation. Oprydning og bortkørsel kommer i mange former – vi gør os i de fleste.

Fleksibilitet

Med de mange lokale placeringer kan vi ofte bortkøre et enkelt fjernsyn eller en gammel madras uden det bliver urimeligt dyrt. Med kassebil og en stor trailer kan vi komme rundt de fleste steder og alligevel have relativt store mængder med, hvis det skal være.

Opgaver

Vi rydder (sorterer og bortkører): dødsboer, fraflyttede lejligheder, kælderrum, loftsrum osv. Vi rydder op i haven og i redskabsskuret. I det hele taget løser vi alle opgaver, hvor det roder.

Genbrugsplads – afgift

Det er håbløst urimeligt, men det kan i nogle kommuner være nødvendigt at betale en afgift for brug af genbrugspladsen. Spørg de lokale mænd om det konkrete prisniveau for oprydning og bortkørsel.

Find og kontakt de lokale afdelinger via kortet,

Man kan også bruge formularen 123Tilbud.

Har man spørgsmål kan man kontakte kontoret. Vores kundeservice har åbent alle hverdage mellem 9-15 og kan træffes på tlf. 3024 0600.

 

Oprydning og bortkørsel - Mand&bil og trailer.