fbpx

Opsætning af hegn

Opsætning af hegn, plankeværk, stakit

Hegn – masser af hegn

En af Mand&bils kerneopgaver er blevet opsætning af hegn. Havehegn, hestehegn, plankeværk, stakit, hundehegn, havelåger, vildthegn, støjhegn, flethegn, pilehegn osv. Der findes mange typer hegn og selv om ikke alle har erfaring med det hele, så kan de fleste klare det meste.

Tilbud og materialer

Man kan som hovedregel selv vælge, om man vil have opgaven udført på tilbud eller timeløn.  Man kan også vælge, om man selv vil købe materialer eller få den lokale mand til at stå for denne del af opgaven.

Rådgivning

Vi er ikke i lommen på den ene eller den anden hegnsproducent så man kan altid få et godt og reelt råd om hvilken type hegn og stolper man med fordel kan vælge.

Ekstra

Man kan selvfølgelig også få udført de opgaver, der ligger før eller efter opsætningen af hegnet – optagning af hæk, beplantning osv.

Få en pris

Hvis man vil prøve en professionel hegnopsætning, får man en pris via vores kontaktformular

-du kan finde og kontakte de lokale medlemmer og se deres profiler via kortet. Sammen med den lokale Mand&bil kan man hurtigt og nemt lave en afklaring af muligheder og evt. udfordringer.

Har man spørgsmål kan man kontakte kontoret. Vores kundeservice har åbent alle hverdage mellem 9-15 og kan træffes på tlf. 3024 0600.